çmimi: 1 540 Lekë

Pigmentim me përqëndrim të lartë dhe një aplikator shumë të hollë që garanton precizion të lartë  që thahet shpejt dhe ngjyrë të fortë që nuk shpërbëhet. Silikonet mbrojnë lëkurën dhe zbusin diferencën teksturore duke siguruar aplikim të përsosur.

4 ml/0.13 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Liquid Eyeliner

Liquid Eyeliner

Penel likuid

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!