Eye & Body POWDER PIGMENT

Eye and Body Powder Pigment jo vetëm do ju mundësojnë krijimin e një grimi për një festë me miqtë por janë gjithashtu ideale për tu përdorur në përditshmëri.

çmimi: 2 100 Lekë

Eye and Body Powder Pigment jo vetëm do ju mundësojnë krijimin e një grimi për një festë me miqtë por janë gjithashtu ideale për tu përdorur në përditshmëri.

Me një pigmentim intensiv magjepsës përhapen me lehtësi dhe kombinohen më së miri me cdo produkt tjetër kozmetik. Për të rritur intenstetin e ngjyrës dhe për një efekt sa më të mirë aplikojeni produktin mbi bazën për sytë.Pigmentet mund të përzihen së bashku për të krijuar nuanca krejtësisht të reja. Të kombinuara me një pikë Duraline, ato krijojnë edhe më shumë mundësi, duke marrë një konsistencë kremoze, të papërshkueshme nga uji, ideale për të krijuar një penel të qëndruesheshëm në sytë tuaj ose dizajne kreative në bodypainting.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Eye & Body POWDER PIGMENT

Eye & Body POWDER PIGMENT

Eye and Body Powder Pigment jo vetëm do ju mundësojnë krijimin e një grimi për një festë me miqtë por janë gjithashtu ideale për tu përdorur në përditshmëri.

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!