Freedom System Cream Concealer

paleta blihet veçmas

çmimi: 840 Lekë

Korrektor i cili përdor pigmentet dhe shpërndarësit e dritës për të mundësuar një efekt të butë. E pasur me vitaminë E dhe A, ky korrektor është gjithashtu rezistent ndaj ujit. Mund të shpërndahet lehtësisht edhe si fondatinë, ngjyrat mund të miksohen për të mbuluar një shumëllojshmëri imperfeksionesh, duke arrirë kështu një përfundim perfekt.

Liria unike e Freedom Sytem (sistem i lirë) ju jep mundësinë të miksoni dhe të kombinoni produkte dhe ngjyra duke dizenjuar kështu paletën tuaj pothuaj të çdo madhësie. Të gjitha paletat e Freedom Sytem janë ekologjike dhe mund të ripërdoren. Produktet mund të blihen veç ose me paletë.

1.8 g/0.06 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Cream Concealer

Freedom System Cream Concealer

paleta blihet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!