Një fondatinë me bazë uji, e cila mundëson një mbulim natyral. Në të prekur është mat, por në përmbajtje ka shklëqyes për të dhënë një pamje rrezëllitëse. Vitaminë E, peptide dhe poliester speciale kombinohen me silikon unik dhe bazë xheli për të mbajtur gjitha llojet e lëkurave të shëndritshme. Perfekt për lëkurat e thata.

30 ml/1 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Cream Foundation

AMC Cream Foundation

Fondatinë AMC

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!