Buzëkuq i cilësisë së lartë i paketuar në formë të leverdishme. Vitamina E dhe vaji i farës së kajsisë hidratojnë dhe mbrojnë buzët, ndërkohë formula që nuk ngjit dhe reziston gjatë mundëson aplikim të lehtë.

Freedom system-i unik ju lejon të krijoni paletën tuaj pothuajse të çdo lloj madhësie. Të gjitha paletat e Freedom System janë të rimbursueshme dhe të ripërdorshme. Produktet mund të blihen me paletë ose veçmas.

1.8 g/0.06 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Lipstick

Freedom System Lipstick

Paleta blihet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!