Freedom System AMC Bronzing Powder Round

Bronzer i presuar AMC

*paleta blihet veçmas

çmimi: 2 100 Lekë

Bronzer i pastër i presuar me ngjyrë intensive falë pigmenteve të trajtuara, mikës dhe formules ekselentë pa talk. Komponenti hidrofobik siguron qendrueshmëri të lartë dhe paprekshmëri ndaj humbjes së lagështirës së lëkurës.

Liria unike e Freedom System (sistem i lirë) ju jep mundësinë të miksoni dhe të kombinoni produkte dhe ngjyra duke dizajnuar kështu paletën tuaj pothuaj të çdo madhësie. Të gjitha paletat e Freedom System janë ekologjike dhe mund të ripërdoren. Produktet mund të blihen veç ose me paletë.

9 g/0.32 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System AMC Bronzing Powder Round

Freedom System AMC Bronzing Powder Round

Bronzer i presuar AMC

*paleta blihet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!