çmimi: 1 820 Lekë

0,55 ml / 0,0186 FL OZ 

A mund të bëni një vijë perfekte me një lëvizje? Efekti i suksesshëm është i garantuar me penelin One Move! Maja fleksibile dhe e hollë lejon lëvizjen në çdo drejtim. Formula e papërshkueshme nga uji e bën produktin jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe siguron një përfundim delikat mat. Vijëzimi intensivisht i zi nuk njolloset, duke ruajtur një pamje të përsosur. Thahet shpejt dhe pa e tharë lëkurën. Mund të përdoret mbi qerpikë falso, si për vijën e sipërme ashtu edhe për atë të poshtme. Shijoni aplikimin e lehtë dhe efektin tërheqës!

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

One Move Liquid Eyeliner

One Move Liquid Eyeliner

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!