HD Perfect Coverup Foundation (TRAVEL SIZE)

çmimi: 1 260 Lekë

8 ml/0.27 US FL OZ

Merrni produktet e preferuara të makeup-it kudo që shkoni!

Mini version shumë i dobishëm,i cili mund t'ju pështatet në çdo çantë kozmetike, zë pak vend dhe është perfekt për udhëtime. 


Kjo fondatinë mundëson mbulim të plotë që zgjat dhe korrekton çdo çngjyrim apo imperfeksion tjetër të fytyrës. Produkti siguron përfundim të përsosur natyral dhe parandalon shkëlqimin e tepërt. E pasur me ekstraktin e tartufit të bardhë, mban lagështirën e lëkurës në balancë.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente të HD.
Ideale për përdorim të  përditshëm,gjithashtu për tu përdorur edhe për regjistrime në High Definition,duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.


Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Perfect Coverup Foundation (TRAVEL SIZE)

HD Perfect Coverup Foundation (TRAVEL SIZE)

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!