Multi-Action Toner (115 ml) – Normal Skin

02/0043/2

çmimi: 2 240 Lekë

Toner freskues për çdo lloj lëkure. Tre variante, ofrohen secila në një ngjyrë dhe formulë të ndryshme, të përshtatshme në mënyrë të përsosur për llojin përkatës të lëkurës. Secili toner gjithashtu ka veti freskuese dhe zbutëse të komplimentuara nga përbërës të veçantë.

Lëkura e thatë do të trajtohet bujarisht me ekstrakt zambakësh që ka një efekt të pasur hidratues dhe rigjenerues. Për lëkurën normale ekstrakti i perlës së zezë përdoret në mënyrë që të sigurojë përtëritje natyrale, të balancojë tonin e lëkurës dhe të shkëlqejë lëkurën. Ndërsa ekstrakti i Ginkos do të qetësojë lëkurën e yndyrshme, pasuar nga thithja e yndyrës për shkak të përbërësve të veçantë matifikues.

115 ml/3.9 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Multi-Action Toner (115 ml) – Normal Skin

Multi-Action Toner (115 ml) – Normal Skin

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!