çmimi: 1 680 Lekë

Konsistenca kremoze dhe shkëlqyesi vijnë të dyja në një paketim me ngjyra joshëse për të dhenë ngjyrë dhe shkëlqim ekstrem. E pasur me vitaminë E dhe emoliente.   

8 g/0.28 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Lip Gloss & Lip Paint LIP DUO

Lip Gloss & Lip Paint LIP DUO

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!