Brow Essentials Makeup Set

08/0003/80

çmimi: 2 340 Lekë 2 840 Lekë

Bli në set dhe kurse 500 ALL (Albanian Lek)

Vetulla me formë perfekte që bien në pah I japin makeupit pamjen finale. Vetullat kornizojnë fytyrën dhe sytë. Kjo është arsyeja pse është e nevojshme që në çantën tuaj të grimit të keni produkte që ju lejojnë të modeloni dhe ti jepni formë vetullave tuaja sipas preferences personale. Provoni çiftin tonë ëaterproof AMC Broë Liner Gel 16 dhe furçën e rehatshme me dy anë Inglot PlayInn Makeup Brush #200.

Formula e lehte xhel dhe ngjyra me e përhapur në botë kafja e ftohtë AMC Broë Liner Gel optikisht mbush vetullat ndërsa thekson ngjyrën e tyre. Furça preçize me kënd mundëson aplikim të thjeshtë, krehje dhe formësim perfekt.

Shihni sa e thjeshtë është! Arrini vetulla perfekte me Broë Essentials Makeup Set

AMC Brow Liner Gel 16

Xheli i vetullave kundra ujit është produkt perfekt për të mbushur vetullat, për të theksuar ngjyrën e tyre dhe për të definuar konturin e tyre. Formula e pasur me çeramides ushqyese, siguron vetull me efekt të plot edhe të definuar që zgjat shumë. Për me tepër, zbut dhe u jep formë vetullave.

Ky produkt, ia vlen, mundëson që të arrini efektin e dëshiruar tek vetullat qoftë mbushja natyrale qoftë formëzimi dramatik. Varieteti i ngjyrave mundëson që të gjeni të përshtatshmin. 

Aplikojeni me furcën 31T dhe 32T. Përdorni furcën 14M për përfundim perfekt.

2 g/0.07 US OZ


INGLOT PlayInn Makeup Brush 200

A double-sided, synthetic makeup brush for eyes and brows. Perfect to apply eyeshadows, waxes or brow gels. Its trimmed and dense, yet very gentle bristles allow easy highlighting of the lower eyelid as well as creating a perfect line, including the waterline. The small brush is especially helpful for brow contouring or to comb the eyelashes.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Brow Essentials Makeup Set

Brow Essentials Makeup Set

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!