Stay Hydrated Pressed Powder Freedom System Palette

çmimi: 2 275 Lekë 3 250 Lekë

Shto një prekje finale me Freedom System Stay Hydrated Pressed Powder dhe shijoje përfundimin natyral dhe rrezatues që zgjat.

Formula përmban biosakaride, të cilat mbrojnë lëkurën nga humbja e tepërt e lagështirës, mban të balancuar nivelin e hidratimit dhe parandalon tharjen e lëkurës.  Pudra gjithashtu tejzgjat hidratimin e përfituar gjatë përdorimit të produkteve të kujdesit të lëkurës, bazës së makeup-it, kështu ju qëndroni të hidratuar gjatë gjithë ditës. Produkti njëtrajtëson tonin e lëkurës, mbulon imperfeksionet e vogla dhe mundëson mbulim të lehtë në mesatar. Pluhuri i diamantit dhe emolientet kujdesen për pamje të fresket të lëkurës suaj dhe minimizojnë poret. 

Mbaje me vete për riprekjet përgjatë dites dhe mburru me stilin dhe paktimin eco-friendly me pasqyrë.

Me lançimin e Stay Hydrated Pressed Powder, e cila vjen në një paletë të dedikuar, INGLOT ju mundëson klienteve të tij të mbështësin nismat e rëndësishme.

Një pjesë e të ardhurave do të dhurohet Project AWARE.

Mëso më tepër rreth mbrojtjes së oqeanit në projectaware.org

9 g/0.32 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Stay Hydrated Pressed Powder Freedom System Palette

Stay Hydrated Pressed Powder Freedom System Palette

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!