çmimi: 1 960 Lekë 2 800 Lekë

Një çantë elegante makeupi e disponueshme në tonalitet argjend, të zi dhe flori me një rrip dore. Jo vetëm që përshtatet me esencialet tuaja të përditshme, por gjithashtu mund të shërbejë si një çantë për mbrëmje!

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Makeup Purse

Makeup Purse

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!