Bli 2 artikuj me -10%

Bli 3 artikuj me -20%

Bli 4 apo me shume artikuj me -25% 

(perllogaritja e totalit do behet nga stafi yne, dhe ju do njoftoheni me nje mesazh ne nr tuaj)

2 Stick Foundation 102 + 114

102 + 114

çmimi: 2 639 Lekë 7 540 Lekë

E pasur me ekstraktet e aguliçes, Stick Foundation ka veti zbutëse nuk e than lëkurën ndërkohë mundëson mbulim të plotë. Perfekt për të fshehur çngjyrimet e lëkurës dhe imperfeksione  tjera.,, ju siguron kohëzgjatje të lartë dhe të përsosur.

Mund të përdoret si makeup për skena dhe teatre. Perfekte për të konturuar  fytyrën.

Për aplikim më të thjeshtë përdorni sfungjerin INGLOT ose furcat e grimit 01, 20T dhe 21T

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

2 Stick Foundation 102 + 114

2 Stick Foundation 102 + 114

102 + 114

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!