Beautifier 102 + AMC bronzer 80

DHURATA PERFEKTE 

GËZUAR FESTAT!

çmimi: 3 192 Lekë 5 320 Lekë

Ky set përmban Beautifier 102 (krem me mbulim, tanalitet i hapur) dhe Multicoulour bornzing powder 80 për ti shtuar efekte fytyrës suaj.


Kurseni 2130 lekë dhe dhurojini vetes apo të dashurve tuaj këtë set, i cili do të bëhet pjesë e makeupit të përditshëm.

Ky kombinim është i limituar dhe i vlefshëm deri me 31 Dhjetor 2020.

Beautifier Tinted Cream 102  (klikoni linkun për më tepër)

AMC Multicolour System Bronzing Powder 80   (klikoni linkun për më tepër)

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Beautifier 102 + AMC bronzer 80

Beautifier 102 + AMC bronzer 80

DHURATA PERFEKTE 

GËZUAR FESTAT!

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!