O2M Breathable Nail Enamel 610

02/0009/610

çmimi: 1 372 Lekë 1 960 Lekë

11 ml/0.37 US FL OZ

Manikyr që lejon ujin dhe ajërin të depërtojnë në thua falë përbërësve të tij special - polimer shumë i avancuar. Produkti i mban thonjtë në kushtet më të mira edhe pse të lyer me manikyr. 
Përdore me bazën O2M Breathable Base për të përmirësuar aplikimin e tij. Për të shtuar kohëzgjatjen e qëndrimit të tij shtojini sipër O2M Breathable Top Coat. Që të dyja këto produkte lejojnë depërtimin e ujit dhe ajërit në thua.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

O2M Breathable Nail Enamel 610

O2M Breathable Nail Enamel 610

  • Quality:

Pack content

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!