HD Corrective Primer Yellow, Mattifying System 3S Loose Powder 33

Për lëkurë te yndyrshme

Bazë korrektive me efekt mat dhe Pluhur matifikues transparent

Blini kombinimin dhe kurseni 1890 Lekë

çmimi: 4 410 Lekë 6 300 Lekë

Mattifying System 3S Loose Powder (2.5 g) 33

Pluhur pudër ideal për të luftuar lëkurën me shkëlqim të tepërt. Polimeret sferike të veçanta dhe pluhur silikoni hibrid japin efekt të butë pamor dhe përfundimin mat.  Ndër të tjera, dyfishoni koleksionin e buzëkuqeve; me përdorimin e këtij pluhuri i bëni mat buzëkuqet kremoze apo likuide. Perfekt për Sport, Skenë dhe Studio.

2.5 g/0.09 US OZ

HD Corrective Primer Yellow

Baza korrektive HD vjen në ngjyra për të njëtrajtësuar tonet e ndryshme të fytyrës dhe për të mbuluar imperfeksionet. Ekstarktet e zambakut dhe acidi hialuronik hidratojnë dhe zbusin lëkurën. Për më tepër, secila nga këto produkte është e pasur me ingredientë të zgjedhur me kujdes të madh për të përmirësuar kushtet e lëkurës.

HD Corrective Primer përmirëson aplikimin dhe tejzgjat qëndrueshmërinë e makeup-it.

Hipoalergjik

YELLOW – E VERDHA

E pasur me ekstraktet e pemës afrikane enantia chlorantha bark, për një efekt mat, kjo bazë:

- neutralizon ngjyrat e kuqe dhe violet të lëkurës,

- përthith yndyrën.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente Hd. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren edhe për regjistrime në high definition, duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.

30 ml/1 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Corrective Primer Yellow, Mattifying System 3S Loose Powder 33

HD Corrective Primer Yellow, Mattifying System 3S Loose Powder 33

Për lëkurë te yndyrshme

Bazë korrektive me efekt mat dhe Pluhur matifikues transparent

Blini kombinimin dhe kurseni 1890 Lekë

  • Quality:

Pack content

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!