HD Corrective Primer Yellow, Pro Blending Sponge Mini

Bazë korrektive & 3 mini sfungjerë në një paketim

Blini kombinimin dhe kurseni 1555 Lekë

çmimi: 3 626 Lekë 5 180 Lekë

HD Corrective Primer Yellow

Baza korrektive HD vjen në ngjyra për të njëtrajtësuar tonet e ndryshme të fytyrës dhe për të mbuluar imperfeksionet. Ekstarktet e zambakut dhe acidi hialuronik hidratojnë dhe zbusin lëkurën. Për më tepër, secila nga këto produkte është e pasur me ingredientë të zgjedhur me kujdes të madh për të përmirësuar kushtet e lëkurës.

HD Corrective Primer përmirëson aplikimin dhe tejzgjat qëndrueshmërinë e makeup-it.

Hipoalergjike

YELLOW – E VERDHA

E pasur me ekstraktet e pemës afrikane enantia chlorantha bark, për një efekt mat, kjo bazë:

- neutralizon ngjyrat e kuqe dhe violet të lëkurës,

- përthith yndyrën.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmabajnë pigmente Hd. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren edhe për regjistrime në high definition, duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.

30 ml/1 US FL OZ

Pro Blending Sponge Mini

INGLOT Pro Blending Sponge mundëson aplikim të përpiktë të produkteve kremoze dhe likuide. Si pasoje e madhësisë mini, edhe zonat më të imta arrihen tepër lehtësisht. Ideale për sfumim dhe makeup të përsosur.

INGLOT Pro Blending Sponge Mini është Hiperalergjik dhe pa latex.

Paketimi ka 3 sfungjerë.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Corrective Primer Yellow, Pro Blending Sponge Mini

HD Corrective Primer Yellow, Pro Blending Sponge Mini

Bazë korrektive & 3 mini sfungjerë në një paketim

Blini kombinimin dhe kurseni 1555 Lekë

  • Quality:

Pack content

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!