Stick Foundation 114, AMC Under Eye Corrective Illuminator 51

Kontur kremoz për fytyrë & Korrektor për poshtë syve dhe për fytyrë

Blini setin dhe kurseni 1800 Lekë 

çmimi: 4 207 Lekë 6 010 Lekë

Stick Foundation 105

E pasur me ekstraktet e aguliçes, Stick Foundation ka veti zbutëse nuk e than lëkurën ndërkohë mundëson mbulim të plotë. Perfekt për të fshehur çngjyrimet e lëkurës dhe imperfeksione të tjera, ju siguron kohëzgjatje të lartë dhe të përsosur.

Mund të përdoret si makeup për skena dhe teatre. Perfekte për të konturuar  fytyrën.

Hipoalergjik

9 g/0.31 US OZ

AMC Under Eye Corrective Illuminator

Një produkt që nuk duhet t’i mungojë përditshmërisë tuaj për të larguar hijen e zezë poshtë syve. Pigmentet satin të perlës thyejnë dritën, zbusin lëkurën duke u lidhur mirë me sipërfaqen e lëkurës, për një përfundim që zgjat shumë.

2.5 ml/0.08 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Stick Foundation 114, AMC Under Eye Corrective Illuminator 51

Stick Foundation 114, AMC Under Eye Corrective Illuminator 51

Kontur kremoz për fytyrë & Korrektor për poshtë syve dhe për fytyrë

Blini setin dhe kurseni 1800 Lekë 

  • Quality:

Pack content

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!