AMC Face & Body Illuminator

çmimi: 1 924 Lekë 2 960 Lekë

Ndriçues i lëngshëm me texturë të lehtë, oil-free që përmban molekula pearleshente. Shkëlqen dhe vezullon kudo që e aplikoni, duke i dhënë përkufizim kontureve të trupit.

15 ml/0.51 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Face & Body Illuminator

AMC Face & Body Illuminator

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!