çmimi: 1 470 Lekë 2 940 Lekë

Pudër që e bën lëkurën mat dhe i jep fondatinës qëndrim të gjatë falë vajit të kungullit dhe pigmenteve të trajtuara. Talku lejon maksimumin e ndërtimit (të vendosni shtresë përmbi shtresë), duke e bërë këtë pudër perfekt për çdo tip lëkure të çdo moshë.

 30 g/1.06 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Loose powder

Loose powder

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!