Bli 2 artikuj me -10%

Bli 3 artikuj me -20%

Bli 4 apo me shume artikuj me -25% 

(perllogaritja e totalit do behet nga stafi yne, dhe ju do njoftoheni me nje mesazh ne nr tuaj)

Star Catcher Pouch

05/0007/68

çmimi: 700 Lekë

Përmasat:
19,5 x 15 cm

Dhurojini të dashurve tuaj atë që ata ëndërrojnë në një çantë klasi prej kadifeje të zbukuruar me yje të artë. Çanta mbyllet me një lidhëse të hollë. Më vonë mund të përdoret si një ambalazh për kozmetikën e preferuar, stoli ose gjëra të tjera të vogla. Gjithashtu do të tregohet i dobishëm gjatë udhëtimeve.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Star Catcher Pouch

Star Catcher Pouch

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!