Eye Makeup Set ENJOY LITTLE THINGS

08/0003/22

çmimi: 3 648 Lekë 4 560 Lekë

Rimeli i zi dhe intensiv dhe peneli likuid ONE MOVE krijojnë një DUO që do t'i bëjnë sytë tuaj të flasin vetë. Maja e hollë e penelit ONE MOVE mundëson aplikimin e një peneli klasik shumë preciz. Ndërsa rimeli falë furcës së hollë dhe praktike të najlonit  është në gjendje të zgjasë dhe të kthejë edhe qerpikët më të shkurtër, si dhe gjithashtu lejon një aplikim të lehtë dhe preciz.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Eye Makeup Set ENJOY LITTLE THINGS

Eye Makeup Set ENJOY LITTLE THINGS

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!