Serum Dite + Serum Nate

DHURATA PERFEKTE

GËZUAR FESTAT!

çmimi: 7 320 Lekë 12 200 Lekë

Ky set përmban serumin e ditës dhe të natës në çmim të reduktuar.

Kurseni 4880 lekë dhe dhurojini vetes apo të dashurve tuaj këtë set, i cili do të bëhet pjesë e rutinës së kujdesit të lëkurës. 


Ky kombinim është i limituar dhe i vlefshëm deri me 31 Dhjetor 2020.

Hydrating Day Serum (klikoni linkun për më tepër)

Revitalizing Night Serum (klikoni linkun për më tepër)

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Serum Dite + Serum Nate

Serum Dite + Serum Nate

DHURATA PERFEKTE

GËZUAR FESTAT!

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!