AMC Pure Pigment Eye Shadow 80, Gliter Applicator 45S

Pigment për sytë & Furçë për aplikimin e pigmenteve

Përfitoni ofertën dhe kurseni 1215 Lekë

çmimi: 2 835 Lekë 4 050 Lekë

AMC Pure Pigment Eye Shadow 80

Pluhur pudër me ngjyrë shumë të përqëndruar që varion intensitetin e saj nga i lehtë deri në shumë të fortë varur nga mënyra e aplikimit. Produkti përmban vaj kungulli dhe pothuajse 90% pigment të pastër. Mund të miksohet me Duraline për të krijuar një konsistencë kremoze.

Vini Re: Pigmentet shiten sipas peshës, jo nga vëllimi. Ena mund të duket më pak se plot për shkak të rëndesës së produktit.

Hipoalergjik 

2 g/0.07 US OZ

Gliter Aplicator 45S

Materiali: silikon
E mirë për: pluhur sysh, gliter/xixa

Përdoreni për të lehtësuar aplikimin e hijeve të syve në trajtë pluhuri, pa ju rrëshqitur.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Pure Pigment Eye Shadow 80, Gliter Applicator 45S

AMC Pure Pigment Eye Shadow 80, Gliter Applicator 45S

Pigment për sytë & Furçë për aplikimin e pigmenteve

Përfitoni ofertën dhe kurseni 1215 Lekë

  • Quality:

Pack content

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!