Bli 2 artikuj me -10%

Bli 3 artikuj me -20%

Bli 4 apo me shume artikuj me -25% 

(perllogaritja e totalit do behet nga stafi yne, dhe ju do njoftoheni me nje mesazh ne nr tuaj)

çmimi: 1 320 Lekë 3 770 Lekë

E pasur me ekstraktet e aguliçes, Stick Foundation ka veti zbutëse nuk e than lëkurën ndërkohë mundëson mbulim të plotë. Perfekt për të fshehur çngjyrimet e lëkurës dhe imperfeksione të tjera, ju siguron kohëzgjatje të lartë dhe të përsosur.

Mund të përdoret si makeup për skena dhe teatre. Perfekte për të konturuar  fytyrën.

9 g/0.31 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Stick Foundation

Stick Foundation

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!