Kjo fondatinë siguron një mbulim perfekt dhe fsheh çngjyrimet apo ndonjë papërsosmëri tjetër. Produkti siguron përfundim të përsosur natyral për çdo lloj lëkure dhe parandalon shkëlqimin e tepërt. E pasuruar me ekstrakt tartufi të bardhë mban lagështinë e lëkurës të ekuilibruar. E përshtatshme për lëkurën e ndjeshme. Fondatina HD Perfect Coverup është paketuar me kujdes në një shishe pa ajër 35 ml që mban produktin të sigurt dhe do t'ju lejojë ta përdorni deri në pikën e fundit.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente HD. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren gjithashtu për xhirime në high definition, duke siguruar që lëkura të duket e përsosur edhe në një ekran të madh.

35 ml/1.18 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Perfect Coverup Foundation

HD Perfect Coverup Foundation

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!