Bli 2 artikuj me -10%

Bli 3 artikuj me -20%

Bli 4 apo me shume artikuj me -25% 

(perllogaritja e totalit do behet nga stafi yne, dhe ju do njoftoheni me nje mesazh ne nr tuaj)

THE INNOVATIVE CONCEPT - FREEDOM SYSTEM

THE INNOVATIVE CONCEPT - FREEDOM SYSTEM

Share This Post :

Krijuar për individë që i pëlqen pamja origjinale dhe e planifikuar mirë. Freedom System është koncepti inovativ që ju lejon të mbani produkte të ndryshme kozmiketike në një paletë të vetme.
Sistemi revolucionar është një alternativë ndaj paletave të zakonshme duke ju dhënë jo vetëm zgjedhje të lirë të ngjyrave, por edhe të produkteve! Mos ngurroni të krijoni paletën tuaj të personalizuar duke zgjedhur hijet e preferuara të syve, pluhurat e presuar, buzëkuqët etj. Të gjitha në një paletë! Për më tepër, paletat janë eco-friendly dhe mund të përdoren përsëri, kështu që ju mund t'i rimbushni sa herë të dëshironi.

Njihuni me Freedom System dhe produktet që përfshihen:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!