ALLOW YOURSELF TO SHINE

ALLOW YOURSELF TO SHINE

Share This Post :

Festat po afrohen gjithnjë e më shumë. Gjatë kësaj kohe të veçantë ne duam t'u japim të dashurve tanë diçka të veçantë. Por si të gjesh një dhuratë që do t'i bëjë ata të lumtur, që të ketë efektin wow dhe do të jetë praktike në të njëjtën kohë?

Për të gjetur përgjigjen nuk ështè e lehtë. Dhurata duhet të zgjidhet me kujdes, duke mbajtur në mendje që të gjithë kanë preferenca  dhe nevoja të ndyshme. Një dhuratë duhet të përshtatet me të gjithë. Koleksioni ynë i limituar i festave është një propozim i një dhurate që do ta magjepsë marrësin dhe të jetë e dobishme në të njëjtën kohë. Një dhuratë perfekte për adhuruesit e makeup-it, si dhe për ata që përdorin produkte kozmetike vetëm për raste të veçanta.

Në këtë koleksion të limituar mund të gjeni produktet tona klasike, si dhe hije të reja të hijeve në një formë të re festash. Me to do të krijoni një makeup mahnitës për çdo rast. Dekorimi i yjeve të artë do të rrisë frymën e festës së dhuratave.

Në këtë koleksion ka 2 paleta me 4 hije të reja secila: Let's Sparkle! dhe Make a wish!. Hijet janë të vendosura në dy Paleta të Freedom System, që më vonë mund të rimbushen me produktet nga koleksioni i rregullt. Paletat përshtaten si me hije të ftohta ashtu edhe me të ngrohta, që do t'ju ndihmojnë të krijoni një makeup të plotë të syve - që zgjat dhe shkëlqen.

The Holiday Promise do të përmbushet nga Promise Star Edition Mascara, që do të zgjasë dhe trashë qerpikët. Furça lejon një aplikim të lehtë dhe ndan qerpikët nga rrënja në majë.

LipSatin Red Kiss Lipstick do të rrisë intensivisht buzët dhe LipSatin Nude Secret Lipstick do të jetë zgjidhja më e mirë për ata që preferojnë ngjyrën natyrale, delikate, në buzët e tyre.

Për më tepër, dhuratat mund të jepen në një qese prej kadifeje Star Catcher e cila mbyllet me një rrip të hollë. Qesja më vonë mund të bëhet një mënyrë praktike për të ruajtur produktet e preferuara kozmetike, stoli ose sende të tjera të vogla.

Këto festa jo vetëm artikujt e koleksionit të limituar janë në disponueshme. Ne kemi përgatitur gjithashtu grupe në pako të zbukuruara me yje që e bëjnë një dhuratë të duket perfekte .

Seti më i madh përfshin paletën Make a Wish! me katër hije, Promise Star Edition Mascara, buzëkuqin LipSatin Nude Secret dhe qesen prej kadifeje Star Catcher. Artikujt janë vendosur në një paketim elegant me printime të arta.

Seti i vogël Holiday Promises është një kombinim perfekt i Promise Star Edition Mascara dhe buzëkuqin natyral, LipSatin Secret Nude. Një tonalitet tjetër mund të gjendet në setin Holiday Wishes, që përmban Promise Star Edition Mascara dhe buzëkuq LipSatin në ngjyrën e thellë dhe të pasur të Red Kiss. Ky set i vogël mund të jetë një dhuratë ose një shtesë e një dhurate më të madhe.

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!